Ервин Рожњик 4. у Европи

На Европском првенству за такмичаре до 23 године, наш репрезентативац Ервин Рожњик (КДТ Спартак, Суботица) освојио је 4. место у дисциплини избачај.

На Европском првенству за такмичаре до 23 године, 05.10.2015. године у Клаипеди (Литванија), Ервин Рожњик је у категорији 77 кг оборио три државна рекорда и пласирао се на 4. место у избачају:

  • Трзај – 137 кг  (7.место)
  • Избачај – 170 кг (4.место)
  • Биатлон – 307 кг (6.место)

Rozsnyik Ervin 132

Можемо констатовати да је ово изузетан резултат, по први пут у тој старосној категорији имамо остварен тако висок пласман. Овај резултат нам даје велику наду узимајући у обзир да Ервин и наредне године може да се такмичи у истој старосној категорији.

Rozsnyik Ervin 141

Честитамо Ервину на изузетном залагању, као и тренеру Стипану Верту који је припремао и сада води наше репрезентативце на овом такмичењу.

Rozsnyik Ervin 161

Подсећамо да је у августу ове године, репрезентативац Милош Јошић такође освојио четврто место на Првенству Европе за такмичаре до 15 година. Тиме се показује да успеси репрезентације нису случајни, већ су резултат систематског и веома напорног рада стручног тима репрезентације Србије.

Следећи наш такмичар који наступа на европском првенству је Канижаи Арон, члан КДТ Спартака. Такмичење је 06.10.2015. године, са почетком у 09:00 (по локалном времену). Такмичење можете пратити у директном преносу на http://ewfed.com/news_det.php?id=90 

Арону желимо пуно спортске среће!

 

 

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>