Изборна скупштина Спортског савеза Србије

Давор Штефанек je нови председник Спортског савеза Србије

26168677_175586339706364_2014492157645925808_n

“Олимпијски шампион у рвању Давор Штефанек је једногласно изабран за председника Спортског савеза Србије на Изборној Скупштини која је одржана у Народном позоришту у Београду.

Штефанек се у првом обраћању на новој функцији захвалио свима на подршци и рекао да је свестан тежине посла који га очекује. ”Захваљујем се што сте ме једногласно изабрали. Млад сам и неискусан, али свестан тежине посла у најозбиљној спортској организацији и надам се да ћу бити успешан као што сам био као рвач на струњачи. Желим добру сарадњу са националним гранским савезима. Захвалио бих се бившем председнику Шоштару и његовом тиму који су поставили добре темеље и омогућили ми лакши рад”, истакао је Штефанек.

Као примарне активности у четворогодишњем мандату, Штефанек је навео допринос развоја и промоцији спорта Република Србије, обилазак свих територијалних Спортских савеза, одржавање контаката са националним гранским савезима, активирање спортиста из дијаспоре да се такмиче за националне гранских савезе, укључивање у друштвено користан рад, подизање свести о спорту кроз медије и организацију Спортских игара 2025. године.”

извор

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/128/ostali-sportovi/2984190/stefanek-izabran-za-predsednika-sportskog-saveza-srbije.html

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>