КДТ “Челичана 021″ је нови члан ССДТ

Клуб дизања тегова “Челичана 021″ је нови члан Савеза Србије за дизање тегова.

Клуб дизања тегова “Челичана 021″ је основан 2015. године у Новом Саду. Тада је био превасходно усмерен на тзв. функционални фитнес и тренинг снаге. Олимпијско дизање тегова је од самог почетка било присутно, али као један од елемената у тренинзима, да би временом постало најбитније.

Screenshot_20200805_125207_com.facebook.orca

Кроз основне елементе дизања тегова пролазе сви вежбачи клуба, без обзира да ли су то профи спортисти на припремама, рекреативци, или маме које желе да поправе свој изглед.

Тако се временом извојила група ентузијаста, момака који су пожелели да се њихов рад и труд прикаже на такмичењу. Уз помоћ клубског пријатеља, Огњена Пушца, наступали су на Првенству Војводине и Првенству Србије 2019. године, под обележјима КДТ „Три Главе“. Од тог момента је свима постало јасно да је дошло време да се Челичана званично окрене према олимпијском дизању тегова.

Тако је Нови Сад, након пуно времена, поново добио свој клуб. Циљ клуба је да уједини све заинтересоване људе и пружи им прилику да се, у Новом Саду, опробају у овом прелепом спорту.

Уверени смо да ће Вељко Ивковић са својим сарадницима значајно допринети развоју нашег спорта. Добро дошли !

Савез Србије за дизање тегова се захваљује КДТ „Три главе“ на досадашњим активностима. Својим радом су помогли напретку дизања тегова, а због нових планова, напустили су чланство у Савезу. Желимо им све најбоље !

 

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>