Резултати такмичења: I коло лиге Србије и Београда, Првенство Београда за сениоре и за такмичаре до 15 и до 17 година и I коло лиге Србије и Појединачно Првенство Војводине за сениорке и сениоре

У недељу 20.03.2022 одржана су такмичења у Београду и Суботици. У Београду на Стадиону ЈНА у техничкој организацији КДТ “Партиза” одржано је I коло лиге Србије и Београда, Првенство Београда за сениоре и за такмичаре до 15 и до 17 година, док је у исто време у Суботици у техничкој организацији КДТ “Спартак” одржано I коло лиге Србије и Појединачно Првенство Војводине за сениорке и сениоре.

Посебно нас радује чињеница да је на оба такмичења наступио рекордан број учесника, и да смо укупно имали преко 100 такмичара. Постигнути су запажени резултати и оборено је више рекорда.

Велики успех за екипу Челичане из Новог Сада. После више деценија паузе клуб дизача тегова у Новом Саду је поново активан, а са овог првенства Војводине у Нови Сад донела прву златну медаљу.

Честитамо свим учесницима, и захваљујемо се техничким организаторима на изванредној организацији !

 

Београд

Војводина

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>