Саопштење за чланство Савеза 02

ЧЛАНОВИМА САВЕЗА СРБИЈЕ ЗА ДИЗАЊЕ ТЕГОВА

23.03.2020.

Поштовани спортски пријатељи,

Прошла је прва недеља наше заједничке борбе из које ћемо изаћи као победници.

По налогу Управног одбора Савеза контактирани су  председници/секретари свих наших клубова, савези Војводине и Београда и са  задовољством могу да обавестим -  сви наши спортисти и спортски радници су здрави и добро су. Показало се да  предузете мере дају резултате и дајте све од себе да тако остане.

Нема разлога за страх и панику, поштујте правила која су поставили експерти и пратите званичне, релевантне информације  доступне на сајтовима Владе Републике Србије, Министарства здравља и Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Наши спортисти су наставили своје тренинге, али у кућним условима. Сада долази до изражаја креативност и јака воља да се без обзира на услове буде најбољи.

Јутрос ме је Љуба Стевановић из Врања обавестио да је у Врању пао снег. У Београду је прохладно, али сунчано и слике из Врања и Београда можете да видите у прилогу. Како је на северу земље видећете из кратког видео прилога који је направио Ервин Рожњик. Доказао је да се може тренирати у кућним условима.

 

Линк Ервин Рожњик

https://drive.google.com/file/d/1-DwXRJg0-JEgPb7Yo2BrolUY00—0_e/view

Разменимо нове идеје и видео прилоге.

До победе, са мудрошћу и стрпљењем, бар су дизачи тегова јачи од једног вируса.

Спортски поздрав,

Милан Михајловић

Председник Савеза

 

бг вр

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>