Седница УО ССДТ

Седницa УО ССДТ је одржана 13.07.2017. године у Новом Саду. 

На позив Савеза за дизање тегова Војводине, Седница УО ССДТ је одржана 13.07.2017. године у Новом Саду.

Донето је више одлука:

1. Усвајен је Записник са претходне седнице УО ССДТ

2. Усвојен је Извештај о активностима ССДТ, период 01.01. – 30.06.2017. Истакнути су спортски резултати чланова репрезентације на међународним такмичењима, посебно успех Тамаша Кајдочија на Светском првенству за јуниоре, освајање сребрне и бронзане медаље. Честитке на овом изузетном успеху су упућене такмичару, тренеру, њиховим породицама и клубу.

3. Донета је одлука да се припреме младих спортиста одрже у Кампу Караташ, у периоду 31.07. – 10.08.2017.

На предлог Спортског директора и националног тренера, позив је упућен следећим спортистима:

karatas17

Припремама руководе тренери Зоран Пантелић (за такмичаре), Адмир Душић (за такмичарке) и Жељко Алексић (представник УО ССДТ), а у раду им помажу тренери Љубиша Стевановић, Горан Кривошија, Милан Војиновић, Ана Перлић.

Позивају се предложени спортисти и тренери да потврде своје учешће на Кампу до 21.07.2017. у 10:00 часова, након чега ће листа бити коначно усвојена, или евентуалчно коригована.

4. Усвојена је листа међународних такмичења на којима се очекује наступ наших репрезентативаца.

У августу месецу, на предлог УССС, наступаће Тамаш Кајдочи на Универзијади.

5. Такмичења у организацији ССДТ за период 01.08. – 31.12.2017. одржавају се према утврђеним терминима, уз напомену да се Појединачно и екипно Првенство Србије за јуниоре (У20) и такмичаре до 23 године (У23), заказано за 7. октобар 2017, уместо у Суботици (отказано из објективних разлога) одржава у Бачу, а да још увек није одређен технички организатор Гала Купа Србије за такмичарке (2. децембар 2017).

6. УО ССДТ је разматрао Захтев КДТ „Легионари“ из Ниша за пријем у чланство ССДТ. Након увида у достављену документацију констатовано је да је она непотпуна, због чега није прихваћен Захтев КДТ „Легионари“ из Ниша за пријем у чланство ССДТ.

7. УО ССДТ је донео закључак да се на следећој седници ССДТ утврде критеријуми за категорисање клубова, у складу са чланом 33. Статута ССДТ.

IMG_5164

УО ССДТ се захваљује УО Савеза за дизање тегова Војводине на позиву да се одржи заједничка седница ове две спортске организације, а у циљу квалитетнијег информисања и унапређења рада оба Савеза.

 

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>