Четири медаље за Србију на првенству Европе у дизању тегова за јуниоре и млађе сениоре до 23 године

Радмила Загорац из Ирига и Стеван Владисављев из Клуба дизача тегова „Херкулес“ Бач освојили су златну односно бронзану медаљу на првенству Европе за јуниоре и млађе сениоре до 23 године које се одржава у Финској у периоду од 23.09. до 03.10.2021. године.

04-10-diza-ica-tegova-zagorac-

После дисциплине трзај у конкуренцији шест такмичарки, Радмила је водила са подигнутих 65 килограма, а пратиле су је највеће ривалке, Туркиња Асуман Ајхан (63 кг) и Рускиња Алина Гузикова (62 кг). У избачају је виђена права драма, пошто је Радмила после успешног покушаја на 76 килограма, „кикснула“ на 79 кг, па је имала још само једну прилику за поправни.

ТЕГОВИ 4

Стеван је у конкуренцији сениора до 23 године имао трећи пријављени резултат и на срећу целокупног тима Србије у Финској освојио је бронзану медаљу на овом битном и важном такмичењу.

ТЕГОВИ 1

 

Честитамо нашим такмичарима и селектору Зорану Пантелићу. Иако се сезона ускоро завршава наши такмичари се већ спремају за 2022.

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>