33. Међународни куп Суботице и IWF семинар

КДТ Спартак из Суботице организује 33. Међународни куп Суботице у дизању тегова, поводом 70. година успешног и континуираног рада.

Untitled2

Такмичење се одржава 25.08.2018. године у спортској хали Суботице са почетком у 11 часова. Очекује се учешће спортиста из Словеније, Малте, Румуније, Хрватске, Француске и Србије.

Untitled

У оквиру овог спортског догађаја, Савез Србије за дизање тегова и Међународна федерација за дизање тегова, одржавају међународни семинар за спортисте, тренере и судије.

а

Као експерти Међународне федерације за дизање тегова, предавања и показне тренинге одржаће Џезмонд Каруана (Малта), члан Техничког комитета Европске федерацје за дизање тегова и Председник Савеза Малте за дизање тегова и Салим Мусоке Семпереза (Уганда), први Потпредседник Афричке федерације за дизање тегова и Председник Савеза Уганде за дизање тегова. Показни тренинзи и предавања ће бити одржани 22.08.2018. у Београду, 23. у Бачу и 24. и 25. у Суботици.

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>