IWF Семинар за судије, тренере и спортисте и X Међународни меморијални турнир “Владан Михајловић”

IWF Семинар за судије, тренере и спортисте и X Међународни меморијални турнир “Владан Михајловић” одржани су у Инђији.

X Међународни меморијални турнир “Владан Михајловић” је одржан у Инђији, 04.11.2017. године.

Учествовали су спортисти из 9 земаља, Боснe и Херцеговинe, Словеније, Израела, Мађарске, Уганде, Малте, Румуније, Бугарске и Србије.

6

9

10

На овом такмичењу, на коме се пласман одређивао на основу Синклер бодова, победник у женској конкуренцији је Јасмин Замит Стивенс (Малта), следе Марина Охман (Израел) и Настасја Штесл (Словенија). Победник у мушкој конкуренцији је Ненад Кужић (Србија), следе Стеван Владисављев (Србија) и Вилмош Марцел Бојти (Мађарска).

Најбоља екипа турнира је репрезентација Србије, следе екипе Израела и Мађарске. Победнички пехар је уручио Г-дин Милан Предојевић, Председник Скупштине општине Инђија.

4

5

7

8

11

12

14

15

16

17

IMG_20171106_104401086

IMG_20171106_104416434

У Инђији је, од 2. до 5. Новембра 2017. године, одржан IWF Семинар за судије, тренере и спортисте. Као експерти Међународне федерације за дизање тегова, на овом семинару су предавања одржали међународне судије 1. категорије, Џезмонд Каруана (Малта), Члан Техничког комитета Европске федерацје за дизање тегова и Председник Савеза Малте за дизање тегова и Салим Мусоке Семпереза (Уганда), први Потпредседник Афричке федерације за дизање тегова и Председник Савеза Уганде за дизање тегова. Приказана су техничка правила дизања тегова заједно са видео анализом такмичења. У практичном делу семинара, одржан је судијски испит за двоје међународних судија.

dav

dav

dav

dav

dav

mde

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Савез Србије за дизање тегова се захваљује свим учесницима Семинара и турнира, а посебно Међународној федерацији за дизање тегова (IWF)и Министарству омладине и спорта на пруженој помоћи у организацији овог догађаја.

IWF

 

ministarstvo

 

One comment on “IWF Семинар за судије, тренере и спортисте и X Међународни меморијални турнир “Владан Михајловић”

  1. branko čalić says:

    Ovo je jedinstven dogđaj koji je organizovan na najvišem nivou od strane Saveza za dizanje tegova Srbije i Svetske federacije. Zahvaljujući našim predstavnicima u međunarodnim telima i dobrim rezultatima naših takmičara za Srbiju se svakim danom sve više i dalje čuje. Samo napred u nove pobede i nadam se da će rezultat ovakvog rada naići na podršku za organizaciju nekog od većih međunarodnih takmičenja u Srbiji u narednom periodu.

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>