Бронзана медаља за Соњу Бјелић на Европском првенству у Албанији

Соња Бјелић је 21.10.2022. на Европском првенству за такмичаре до 23 године, које се одржава у Драчу (Албанија), у категорији такичарки до 71кг освојила бронзану медаљу у дисциплини трзај.

Соња је у конкуренцији 11 девојака са подигнутих 94кг заузела треће место иза такмичарки са Исланда и из Немачке. Након наступа у избачају, са подигнутих 103кг, Соња је у укупном пласману заузела четврто место.

2022 EWF JUNIOR & U23 EWC

 

2022 EWF JUNIOR & U23 EWC

У првих 6 дана, Србија је освојила 7 медаља, две сребрне и 5 бронзаних, што је до сада највећи биланс медаља наших репрезентативаца.

Савез Србије за дизање тегова честита Соњи Бјелић, Радмили Загорац, Стевану Владисављеву и националном тренеру Зорану Пантелићу на оствареним изузетним спортским резултатима.

2 comments on “Бронзана медаља за Соњу Бјелић на Европском првенству у Албанији

  1. Sinisa Tanaskovic says:

    U ime dizaca tegova iz Stare Pazove sve cestitke takmicarima, treneru i rukovodstvu Saveza Srbije za dizanje tegova. ZIVELA SRBIJA

  2. Goran says:

    Bravo majstori,siguran sam da ce srpsko dizanje tegova se pridruziti nasim najuspesnijim sportovima…srdacne cestitke!

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>