Резултати такмичења: Светосавски Турнир и Турнир Војводине за ученице и ученике основних и средњих школа

Сомбор је овог викенда, 29. јануара 2023. године. био домаћин Светосавског турнира у дизању тегова и Турнир Војводине за ученице и ученике основних и средњих школа, догађаја који су привукли велики број учесника широм Србије. Окупио се велики број најталентованијих и најмлађих дизача тегова из целе Србије. Учествовало је преко 50 такмичара из основних и средњих школа широм земље. Овај турнир је пружио прилику такмичарима да покажу своје способности и вештине у дизању тегова, а публика је била сведок незаборавне атмосфере и напетих тренутака.

Такмичари су показали импресивну вештину и снагу, што је импресионирало бројну публику и судије. Сви учесници су показали свој максимум, што је публика знала да испрати аплаузима.

Организација турнира била је на високом нивоу и то се дугује организаторима, Радничком Сомбору и Савезу Војводине за дизање тегова уз подршку Савеза Србије за дизање тегова.

Они су се потрудили да све буде перфектно организовано, од такмичења до додељивања награда.

Уз велики број учесника и фантастичну организацију, Светосавски турнир у дизању тегова у Сомбору је био велики успех. Честитамо свима на учешћу и желимо им још успеха у будућим такмичењима. Ова такмичења показују да дизање тегова има велики потенцијал и да се његови учесници доказују као праве атлете.

2023.01.29 Svetosavski turnir zapisnik

2023.01.29 Turnir Vojvodine

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>