Успешно одржани Трофеј Београда и Меморијални турнир Срђан Јовановић

Трофеј Београда у дизању тегова и Меморијални турнир Срђан Јовановић одржани су 7. јула 2024. године у Београду у атлетској дворани.

Ова међународна такмичења по правилу привлаче најбоље дизаче тегова Београда, али и окружења, и традиционално се постижу одлични резултати.

 

Ове године су наступали спортисти из клубова широм Србије као и спортисти из, Хрватске, Словеније, Босне и Херцеговине и Бугарске.

 

Велики број такмичара на Трофеју Београда, и на Меморијалном турниру Срђана Јовановића, показали су да можемо рачунати на одличне спортске резултате у будућности.

 

Приликом отварања такмичења, Савез Београда за дизање тегова је уручио плакете некадашњим истакнутим спортистима, Слободану Шурбановићу, Ћазим Бериши и Љубиши Симићу.

 

Резултати су доступни на: Trofej Beograda 2024, 3ci Memorijal Srdjan Jovanovic

 

Честитамо свим учесницима на добрим резултатима, као и организатору, Савезу Београда за дизање тегова, на одличној организацији такмичења.

Add Comment RegisterОставите коментар

Ваша email адреса неће бити видљива јавности. Неопходна поља су означена са *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>